Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul episod din 'Neighbours' a fost filmat vineri, punând capăt celui mai longeviv serial dramatic australian

Amazon.com
Neighbours

Ultimul episod din "Neighbours", serialul TV din Australia care a lansat carierele unor artişti celebri, precum Kylie Minogue, Margot Robbie, Guy Pearce şi cei trei fraţi Hemsworth (Chris, Liam şi Luke - n.r.), a fost filmat vineri, punând astfel capăt celui mai longeviv serial dramatic australian, difuzat timp de 40 de ani pe micile ecrane din această ţară, informează Reuters.

Camerele video folosite în acest serial, o prezenţă constantă pe micile ecrane din Australia începând din 1985 şi pe cele din Marea Britanie începând din 1986, au încetat să mai filmeze strada fictivă Ramsay şi dramele din familiile protagoniştilor săi după ce principalul finanţator al show-ului TV, postul britanic Channel 5, a eliminat această producţie din grila sa viitoare pentru a face loc unor conţinuturi locale.

După ce a atins un vârf de audienţă la finalul anilor 1980, serialul "Neighbours" s-a confruntat cu o scădere constantă de popularitate în preferinţele publicului după ce rivalul său, "Home and Away", a captat atenţia iubitorilor de telenovele, iar concurenţa emisiunilor de tip reality-show şi a platformelor de streaming a cunoscut o creştere explozivă.

Cu toate acestea, încheierea filmărilor de la "Neighbours" a generat numeroase mesaje marcate de nostalgie.

"Este o zi melancolică pentru mine", a declarat Stefan Dennis, interpretul personajului negativ şi de şase ori căsătorit Paul Robinson, singurul actor din distribuţia originală care a jucat în acest serial până la sfârşitul show-ului, potrivit Agerpres.ro.

"Am închis uşa studioului în spatele meu imediat după ultima mea scenă în care aveam un dialog şi, dintr-o dată, m-am simţit extrem de emoţionat. M-am stăpânit şi m-am dus în cabina mea", a declarat Stefan Dennis într-un interviu acordat pe platoul de filmare al postului Channel 10, unde serialul "Neighbours" a început să fie difuzat din 2011.

"Neighbours" a dominat în trecut cultura pop din Australia şi din Regatul Unit. Actorii săi au apărut pe coperţile unor reviste importante şi au ocupat primele locuri în topurile muzicale, iar distribuţia sa a apărut pe scenă la Britain's Royal Variety Performance, un eveniment de caritate la care a asistat şi familia regală a Marii Britanii.

Această telenovelă australiană a reprezentat totodată un bun "teren de pregătire" pentru actori care au devenit ulterior celebri pe plan internaţional.

Russell Crowe a apărut în patru episoade ale acestui show în 1987, cu cinci ani înainte ca rolul interpretat în drama "Romper Stomper" să îl transforme într-un star în Australia şi să atragă atenţia producătorilor de film de la Hollywood.

Tot în 1987, artistul de musical Jason Donovan, care a susţinut un recital weekendul trecut în cadrul concertului pop-rock organizat la Londra pentru a marca Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, a jucat rolul principal masculin în episodul cu cea mai mare audienţă din istoria serialului "Neighbours", în care personajul său s-a căsătorit cu personajul jucat de cântăreaţa şi actriţa Kylie Minogue.

Acel episod, unul dintre cele 60 care au prezentat ceremonii de nuntă în cadrul acestui serial TV ce a totalizat aproape 9.000 de episoade, a fost vizionat de aproape 20 de milioane de telespectatori doar în Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.