Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul episod din scandalul dintre soțul Serenei Williams și Ion Țiriac în presa internațională: 'Neîncredere şi dezgust'

captura TV
ion tiriac

Ultimul episod din scandalul dintre soțul Serenei Williams și Ion Țiriac face turul presei internaționale. Alexis Ohanian a fost prezent în loja Serenei Williams, alături de antrenorul Patrick Muratoglou, la meciul cu Simona Halep.  Ohanian a ridicat pumnul victorios şi şi-a încurajat soţia în repetate rânduri, semn că şi-a dorit extrem de mult o victorie care să-i dea o nouă ocazie de a-l "taxa" pe Ion Ţiriac pentru afirmaţiile făcute, notează digisport.ro.

"Alexis Ohanian a reacţionat după comentariile dezgustătoare făcute despre soţia lui, după calificarea soţiei sale în semifinalele Australian Open. Co-fondatorul Reddit a fost extrem de energic în lojă, la meciul pe care Serena Williams l-a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa Simonei Halep. Succesul a fost cu atât mai important, cu cât a fost un răspuns pentru comentariile dezgustătoare făcute de fostul star al tenisului românesc, Ion Ţiriac.", au scris australienii de la 7news.com.au.

"Neîncredere şi dezgust: episod urât în scandalul din tenis, după ce fiul lui Ion Ţiriac s-a implicat în poveste. Scandalul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian şi-a consumat un nou episod. Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, 6-3, 6-3, iar Ohanian l-a atacat din nou pe Ţiriac, care afirmase că sportiva din SUA ar trebui să se retragă. Fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru, a ieşit şi şi-a apărat tatăl, duă criticile primite. A postat o scrisoare deschisă, dar a fost şi el apostrofat pe social media.", au notat au notat cei de la foxsports.com.au.

"Co-fondatorul Reddit a fost în loja Serenei, alături de antrenorul Patrick Muratoglou, şi a purtat un tricou sugestiv, cu "cea mai mare sportivă". Deja un susţinător vocal al Serenei, atât pe teren, cât şi în afara lui, Alexis Ohanian a lansat un atac pe Twitter la adresa contestatarilor. Ohanian şi-a îndreptat criticile spre Ion Ţiriac, fostul jucător de tenis român care a sugerat că Williams este prea bătrână pentru a mai juca tenis. Se pare că Ohanian are o memorie foarte bună, din moment ce a scris asta imediat după victoria în faţa Simonei Halep. Prezenţa entuziastă şi vocală a lui Ohanian la Melbourne Park nu a trecut neobservată.", au scris cei de la Yahoo Sports.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

"Soţul Serenei Williams îl distruge pe Ţiriac pe Twitter. Serena poate conta pe sprijinul necontenit al soţului ei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. După victoria soției sale în sferturile de finală ale Australian Open asupra Simonei Halep (6-3, 6-3), antreprenorul a sărit din nou la gâtul magnatului român Ion Ţiriac. Iar mesajul a fost puternic.", notează francezii de la welovetennis.fr.

"Purtând un tricou cu 'cea mai mare sportivă', Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, a transmis clar încă de la început că este suporterul numărul 1 al soţiei sale. Chiar înainte ca meciul să înceapă, Ohanian era agitat, iar gesturile sale au fost elocvente. În timpul meciului, Ohanian a strâns pumnul, s-a bucurat, a încurajat-o pe Serena, a bătut din palme şi s-a ridicat de pe scaun aproape la fiecare punct câştigător al soţiei sale. După meci, Ohanian a postat pe Twitter un mesaj pentru miliardarul Ion Ţiriac, care afirmase că Serena ar trebui să se retragă, din cauza vârstei şi a greutăţii.", scriu cei de la New York Post.

"Soţul Serenei Williams a lansat un nou atac la adresa patronului Madrid Open, Ion Ţiriac, după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, 6-3, 6-3, pe Rod Laver Arena. Prestaţia Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari, iar Ion Ţiriac a fost unul dintre cei mai vehemenţi critici. După succesul soţiei sale, Ohanian l-a criticat dur pe Ţiriac pe social media.", au notat şi cei de la msn.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.