Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul hop pentru interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat. Explicațiile Ralucăi Turcan / VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că s-a demarat acţiunea de obţinere a avizelor de la toate ministerele pentru proiectul care va interzice cumulul salariului cu pensia de la stat.

Raluca Turcan a fost întrebată, miercuri, într-o coferinţă de presă, despre proiectul care vizează interzicerea cumulului salariului cu pensia de la stat şi a precizat că proictul a fost supus dezbaterii publice.

Săptămâna viitoare va mai exita o întâlnire cu parteneri sociali pe acest subiect, iar proiectul va ajunge pe masa Guvernului într-o şedinţă următoare.

”Am luat foarte în serios toate amendamentele depuse (...) În paralel am intrat şi în etapa de obţinere a avizelor din partea ministerelor partenere şi această etapă sperăm să o finaliăm până la începutul săptămânii viitoare”, a declarat Raluca Trcan.

Acasta a precizat că Ministerul Justiţiei va da un aviz pe acest proiect după ce se vor pronunţa celelalte ministere implicate.

Guvernul intenţionează să interică cumulul pensiei cu salariul la stat, persoanele aflate în această situaţie urmând să ecidă dacă vor continua să lucreze sau or primi dor pensia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.