Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul mesaj transmis familiei de însoțitoarea de bord care se afla în avionul lui Prigojin

Daily Star
Raspopova Kristina Кристина Распопова

Ultimul mesaj transmis familiei de însoțitoarea de bord Raspopova Kristina, care se afla în avionul lui Prigojin

Însoțitoarea de bord Raspopova Kristina, care se afla în avionul prăbușit din Rusia, era sora procurorului adjunct al unuia dintre orașele din regiunea Celiabinsk. Ea a transmis un mesaj familiei, chiar înainte de accidentul aviatic. Înainte de decolare, ea a transmis rudelor un mesaj potrivit căruia zborul lor a fost întârziat.

Vezi și: Avionul lui Prigojin a căzut la pământ extrem de rapid: totul a durat 30 de secunde / 'Orice s-a întâmplat, s-a întâmplat rapid!'

Potrivit publicației Baza, femeia ar fi trimis un mesaj rudelor înainte de decolare în care le anunță că zborul a fost întârziat. „Stewardesa avionului prăbușit este sora procurorului adjunct al unuia dintre orașele din regiunea Celiabinsk. Acesta a explicat că Raspopova a zburat la Moscova în urmă cu câteva zile, unde aștepta un zbor spre Sankt Petersburg. Miercuri rudele au vorbit cu ea și femeia a spus că echipajul așteaptă un apel important și apoi zboară 'azi sau mâine'. În plus, potrivit însoțitoarei de bord, avionul a fost reparat chiar înainte de plecare”, scrie canalul TG.

Avionul a fost trimis pentru „reparații pe termen scurt și de neînțeles”, chiar înainte de zbor, scrie canalul de telegram al Cheka-OGPU, considerat un apropiat al Kremlinului.

Cine a fost Kristina Raspopova

Kristina Raspopova avea 39 de ani, informează cotidianul Moskovskii Komsomoleț. Ea locuia la Moscova, dar s-a angajat în urmă cu ceva timp la MNT Aero, compania care deținea avionul prăbușit. Ulterior s-a mutat la Sankt Petersburg. Kristina a lucrat și în aviația privată, arată publicația Baza.

content-image

Vezi și: Ultimele clipe din viața lui Evgheni Prigojin: acțiunile politice făcute de liderul Wagner

Cine mai era la bordul aeronavei

Lista pasagerilor aflați la bordul avionului prăbușit în regiunea Tver a fost publicată de Agenția Federală de Transport Aerian al Rusiei.
— Evgeny Prigogine
— Dmitri Utkin
— Propustin Serghei
— Evgeny Makaryan
— Alexander Totmin
— Valeri Cekalov
— Nikolai Matuseev
Echipajul a fost compus din: comandantul Alexei Levshin, copilotul Rustam Karimov și însoțitoarea de bord Raspopova Kristina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.