Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul parlamentar PPDD, reacţie la condamnarea lui Diaconescu: Dumnezeu lucrează - AUDIO

ioan_iovescu

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru şantaj. Partidul înfiinţat de acesta şi care îi poartă numele, PPDD, deja aflat în derivă, a primit prin această sentinţă ceea ce parte a fi o lovitură de graţie. PPDD mai are un singur parlamentar, senatorul de Timiş Ioan Iovescu. Acesta a declarat pentru stiripesurse.ro că se aştepta la acest deznodământ şi nu va pleca din partid.

Citește și: Dan Diaconescu, condamnat la ani grei de puşcărie/ Minuta instanței

"Asta este, ce să spun? Eu, sincer, mă aşteptam. Am şi declarat în presa locală că şansele mele de a vorbi cu el sunt mai mari dacă este închis. Nu mi-aş fi dorit lucrul ăsta, dar Dumnezeu lucrează şi eu nu degeaba sunt în PPDD. Din păcate, conducătorii acestui partid nu au înţeles şi nu nu credinţă în Dumnezeu", a declarat Iovescu.


Audio and voice recording >>

Deşi Simona Man, preşedintele PPDD, susţine că mai are oameni la Camera Deputaţilor, senatorul Iovescu o contrazice şi afirmă că singurul deputat apropiat de Simona Man nu este de fapt un reprezentant al PPDD. Senatorul îşi doreşte să preia conducerea partidului.

"Blănariu nici măcar nu este deputat PPDD, ci al doamnei preşedinte. El nu are treabă cu idealurile pe care a fost construit acest partid. Eu am rămas în PPDD, fac opoziţie, mi-am exprimat dorinţa de a face o conducere interimară şi, de asemenea, dorinţa mea de a candida la preşedinţia partidului la nivel de ţară", a mai declarat Iovescu, pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: EXCLUSIV - Prima REACȚIE a liderului PPDD, după condamnarea lui Dan Diaconescu

Senatorul Ioan Iovescu are şi câteva idei de relansare a partidului. Acesta propune instalarea unei conduceri interimare, până la organizarea unor alegeri interne. Numele partidului ar trebui schimbat în Partidul Poporului, adică ar trebui să se renunţe la "Dan Diaconescu", mai susţine Iovescu. Totuşi, sigla ar trebui păstrată, spune acesta, iar "DD"-ul din coadă să însemne "Dragoste şi Dreptate" sau "Dreptate şi Demnitate". Mai mult, Ioan Iovescu propune o fuziune între PPDD şi Partidul Poporului Legea Cojocaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.