Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultraşii lui Dinamo Zagreb au ajutat la evacuarea unei maternităţi după cutremurul de 5,3 grade pe scara Richter din Croaţia

dinamo zagreb

Ultraşii lui Dinamo Zagreb şi-au manifestat solidaritatea, după cutremurul de 5,3 grade pe scara Richter produs duminică dimineaţă, în apropiera capitalei Croaţiei. Aproximativ 100 de fani din facţiunea Bad Blue Boys au ajutat la evacuarea unei maternităţi avariate, anunță MEDIAFAX.

Suporterii au sprijinit autorităţile locale şi au ajutat la evacuarea nou-născuţilor, a femeilor însărcinate şi a mai multor echipamente medicale. Ei au purtat măşti de protecţie şi au însoţit pompierii pentru a verifica clădirile afectate de seism.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, MÂHNIT după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Intere: 'Au înmuiat termenul, s-au temut să nu piardă capital politic'

Mai multe clădiri din Zagreb au fost puternic afectate de seismul de 5,3 grade pe scara Richter, urmat de alte replici, însă, potrivit primelor informaţii, nu au fost înregistrate victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.