Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uluitor! Un președinte de club a amenințat un jurnalist: 'O să mă c** pe nenorocita de mă-ta! Dacă te văd față în față, îți rup capul'

Wikipedia
las palmas

Miguel Ángel Ramírez, președintele lui Las Palmas, a adus grave insulte corespondentului AS din Gran Canaria, Pablo Checa, care deja fusese interzis la conferințele de presă ale echipei insulare. După câteva ore, Ramírez și-a cerut scuze ziaristului pentru comportamentul său.

O situație tensionată a apărut la Las Palmas. Președintele echipei locale a cedat sub presiune și a avut un comportament inacceptabil, adresând înjurii unui ziarist de la cotidianul AS. Pablo Checa, corespondentul din Gran Canaria, a fost nevoit să suporte un val de invective în timpul unei convorbiri telefonice cu Miguel Ángel Ramírez, care i-a interzis participarea la conferințele de presă, accesul pe stadion și la baza de pregătire a echipei.

„O să mă c** pe nenorocita de mă-ta! Dacă te văd față în față,îți rup capul. Ești un fiu de curvă și ți-o pot spune și direct în față. Dacă te prind pe la stadion sau în Berranco Seco, te bat. Îți dau și un pumn în gură. Du-te și trage-ți-o singur. Nu mai vorbesc cu tine, maimuțoiule", i-a spus șeful clubului nou promovat în La Liga.

La câteva ore după ieșirea de maidan, Ramírez s-a calmat și și-a cerut scuze, în cadrul emisiunii „El Larguero" de la Cadena SER: „Eram deja nervos când am spus acele lucruri de care mi-e rușine.

Un președinte n-ar trebui să vorbească niciodată în halul ăsta. Știam că mă va înregistra, dar nu m-am îngrijorat. Îți cer să respecți adevărul meu, așa cum eu îl respect pe al tău. Dacă Pablo îmi acceptă scuzele, îl anunț că nu mai e suspendat de Las Palmas".

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.