Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umaniștii lui Dan Voiculescu și-au ales candidatul la prezidențiale

Ramona Ioana Bruynseels Piedone

Partidul Puterii Umaniste (social liberal) și-a desemnat, sâmbătă, în Congres, candidatul la alegerile prezidențiale.

A fost aleasă Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier guvernamental. „În perioada următoare voi face cunoscute prioritățile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme, fără excese. Va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni neacoperite. O candidatură cinstită!” Așa că, în ciuda lui „nu se poate” pe care l-am auzit deja șoptit în jurul meu și îl intuiesc în privirile multora, eu Ramona Ioana Bruynseels… sau, dacă preferați, simplu, Ramona Ioana… accept cu încredere nominalizarea dumneavoastră. Îmi asum zâmbetele condescendente ale analiștilor, ale reprezentanților marilor partide și ale celor care se vor întreba „al cui om sunt eu” - pentru că ei nu pot concepe că există și conștiinte libere. Parteneriate principale, nu compromisuri imorale! Fiecare întelege cu propria masură. Vede ceea ce știe. Dar, dincolo de rezervele unora sau altora, vă asigur că voi fi un candidat serios, consistent și credibil în alegerile pentru cea mai importantă funcție în stat. De ce cred asta? Pentru că lumea se schimbă. Romania se schimbă. Politica, așa cum o știm din ultimii 30 de ani, se schimbă. S-a schimbat deja. Numai eternii noștri bărbați politici nu se schimbă. Ametiți de înălțimea demnităților publice, negociindu-și principiile „fără hoție” la masă cu cei la care strigă „hotii”, dorm în funcții și se visează nemuritori. Dar noi, România care muncește, care învață, care merge la corporație sau la propriul business cu trotineta electrică și casca pe cap, care se grăbește seara să-și ia copiii de la grădiniță sau care a muncit 40 de ani și nu primește pensii speciale, România reală… s-a trezit!”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste.

Membrii PPU-sl se autointitulează 'umaniștii' și se bucură de sprijinul lui Dan Voiculescu.

În partid se află și fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care a fost ales președintele formațiunii.

Avocatul Daniel Ionașcu a prezentat-o într-un discurs detaliat, pe cea care urmează să reprezinte Partidul Puterii Umaniste, în lupta pentru alegerile prezidențiale, ce vor avea loc la sfârșitul acestui an.

„Ramona Ioana Bruynseels a militat pentru tinerii brilianți din această țară, pentru Diaspora care are nevoie de o valorificare acasă, în România. Este o persoană și o personalitate remarcabilă”, a precizat avocatul Daniel Ionașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.