Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umbra lui Ponta lovește cu foile guvernării

walking-shadow

Prim vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că programul de guvernare al partidului are 'cadrele mari' deja stabilite, dar consultările pe marginea sa pot fi accelerate dacă se ajunge la concluzia că o moţiune de cenzură are şanse să fie introdusă mai devreme.

'Programul, în linii mari, 99% dacă vreţi, este cel pe care îl avem aici. Sunt anumite subiecte punctuale - vă dau un exemplu: produsele modificate genetic - asupra cărora trebuie să luăm decizii şi aceste decizii trebuie să aibă la bază o dezbatere. Sau unde plasăm un segment sau altul, cum ar fi silvicultura. După nişte teorii trebuie să stea la mediu, după altele, la agricultură. Sunt chestiuni tehnice, dar filosofia mare a programului, direcţiile prioritare care înseamnă agricultură, energetică, IT şi telecomunicaţii, înseamnă infrastructura noastră cu scopul de a crea mijloacele financiare să susţinem o altfel de sănătate şi un altfel de învăţământ (...) toate aceste lucruri sunt cadrele mari care sunt deja stabilite şi convenite. Aceste consultări pot fi şi accelerate, dacă ajungem la concluzia că o moţiune de cenzură trebuie introdusă sau are şanse să fie introdusă mai devreme', a spus Predoiu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că nu există 'o problemă de timing', şi că programul a avut la bază o documentaţie de peste o mie de pagini.

Liderul liberal a afirmat spus că luna aceasta vor fi discuţii cu organizaţiile din partid, dar şi cu mediul de afaceri şi sindicatele cu privire la programul de guvernare al PNL.

'E vorba de soluţii punctuale în care, în anumite domenii, ar mai putea fi adăugate în urma acestui dialog. Eu cred că la finalul lunii putem să spunem că tragem linie', a conchis Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.