Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ pentru Simona Halep, în China: Nu a luat NICIUN GAME în primul set

simona halep nervi

UPDATE

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

Știrea inițială

 

Simona Halep a suferit o umilință în primul set al turneului de la Wuhan, din China, în fața locului 31 mondial! Slovaca  Dominika Cibulkova a câștigat cu 6-0, în turul 2 al competiției, într-un set în care Halep nu a existat. De altfel, Halep a declarat că a simţit dureri la spate în timpul antrenamentului de duminică, efectuat cu Petra Kvitova, iar în primul act cu slovaca a arătat că nu se simte bine.

Dominika Cibulkova conduce cu 4-2 în întâlnirile directe cu Halep. Ultimul lor meci a avut loc în grupe, la Turneul Campioanelor de la Singapore, în 2016, când Cibulkova s-a impus cu 6-3, 7-6 (5). Halep a câştigat cele două partide pe zgură (6-2, 6-4, în 2016, la Madrid, în finală şi 0-6, 6-4, 6-3, la Bruxelles, în 2012, în sferturi), în timp ce Dominika Cibulkova s-a impus de trei ori pe hard şi o dată pe iarbă.

Citește și: Florin Călinescu, atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea: Înţelegeţi ce zace în dovleacul ăla cu mustaţă?“ .

Anul trecut, Simona Halep a părăsit competiţia chineză de categorie Premier 5 în turul al doilea, în care de asemenea a fost acceptată direct. Ea a fost învinsă atunci de Daria Kasatkina, cu 6-2, 6-1. În 2016, Halep a ajuns în semifinale, fază în care a fost învinsă de Petra Kvitova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.