Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UMILINȚĂ supremă pentru Victor Ponta!

ponta ganditor

Victor Ponta a fost fost umilit de cine nu se aștepta! Premierul l-a felicitat pe pictorul Ștefan Râmniceanu cu ocazia organizării primei expozitii in Romania dupa doua decenii de activitate in afara granitelor a acestuia, însă nu a anticipat ce urma să se întâmple.

Pictorul i-a lăsat un comentariu la urarea sa în care a scris: ”Mulțumesc! Dar, dacă iese Ponta președinte, o să plec iar din țară!”, a fost mesajul lui Râmniceanu.

Fostul consilier al președintelui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, a postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare, captura comentariului făcut de Râmniceanu. Pe pagina lui Victor Ponta, mesajul nu apare.

Totuși, e posibil să fie doar un atac de campanie, pentru că poza postării lui Râmniceanu nu coincide cu cea de pe pagina personală de pe acea rețea de socializare.

Dacă ar fi adevărat, ar fi al doilea intelectual care îl umilește pe Victor Ponta în decurs de numai două zile. Premierul i-a urat succes lui Mircea Cărtărescu în cursa pentru premiul Nobel pentru literatură și a avut parte de o replică tăioasă. ”Resping cu dezgust urarea”, ar fi scris Cărtărescu, tot pe o rețea de socializare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.