Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umilința lui Sepsi a fost urmărită și la Budapesta: FCSB ne-a dat o adevărată lecție de fotbal

DigiSport.ro
Laszlo Dioszegi

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa, 2-5 cu FCSB, și a avut un discurs dur punctând că meciul a fost difuzat și în Ungaria unde Sepsi are mulți suporteri.

Omul de afaceri s-a declarat dezamăgit de jocul prestat de elevii lui Liviu Ciobotariu și spune că așteaptă ca aceștia să-și revină și să continue lupta pentru locurile de play-off.

„Sunt foarte supărat. Apărarea noastră a fost lamentabilă! De când suntem în Liga 1 nu am primit niciodată 5 goluri pe teren pripriu. Ne-am făcut de râs! FCSB ne-a dat o adevărată lecție de fotbal. A dat semne că dacă voia ne dădea vreo 7-8 goluri fără nicio problemă. Le cer scuze tuturor suporterilor noștri.

Am înțeles că meciul a fost transmis chiar și de o televiziune din Ungaria, iar noi la Budapesta avem foarte mulți suporteri. Iar noi i-am dezamăgit foarte tare.

Felicit FCSB pentru victorie. Nu am suflat în fața ei. Noi trebuie să ne trezim pentru că lupta pentru play-off este foarte încinsă și nu trebuie să pierdem teren. Sunt convins că și Ciobotariu este supărat pentru această înfrângere. Nimănui nu îi convine să fie umilit. Iar noi am fost umiliți!

Nu știu ce s-a întâmplat, dar trebuie să uităm campania europeană. Gata, a trecut! De acum trebuie să ne concentrăm doar pe campionat și pe Cupa României”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Prosport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.