Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șumudică îl pune la punct în stilul său unic pe comentatorul turc: 'Când mă vede lumea spune că a trecut maşina de lapte peste mine'

Marius Şumudică

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, luni seară, că nu sunt normale declaraţiile fostului arbitru Erman Toroglu, în prezent analist sportiv, la adresa lui, dar a subliniat că nu-şi bate prea mult capul cu acest lucru.

"Nu e normal ce s-a spus, mai ales că la mine când mă vede lumea spune că a trecut maşina de lapte peste mine. Nu am nimic cu etnia romă, m-a insultat, treaba lui, sincer, nu prea mi-am bătut capul", a declarat Şumudică la Digisport Special, relatează News.ro.

Citește și: Vasile Dîncu explică de ce l-ar vrea pe Robert Negoiță din nou în PSD: 'Este un proiect al nostru'

Fostul arbitru Erman Toroglu, în prezent analist sportiv, l-a criticat dur pe Marius Şumudică, sâmbătă, după afirmaţiile tehnicianului cu privire la discuţiile cu conducerea Gaziantep FK legate de salariul său.

“Antrenorul acesta este un teatru total. Nu am mai văzut aşa teatru. Ce crede că este aici? Du-te la arabi, ce cauţi aici? Se poate aşa ţigănie? Ei îmi dau asta, îmi dau 600, eu iau 600, ar trebui să iau 800... Mă scuzaţi, este ţigănie. Ce să spun, frate? Cu orice parte ţin este rău. Să spun cerşetor, hai să spun cerşetor...”, a spus Toroglu la A Spor, potrivit cotidianului Cumhuriyet.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

Clubul Gaziantep a anunţat, duminică, despărţirea de antrenorul Marius Şumudică.

"Ne-am despărţit de comun acord de tehnicianul Marius Şumudică, care a fost antrenor la Gaziantep FK de aproximativ un sezon şi jumătate. Le mulţumim domnului Şumudică şi întregii sale echipe pentru contribuţia pe care şi-au adus-o în perioada în care au fost în funcţie şi le urăm succes în carieră", se arată pe site-ul gaziantepfk.org.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

Şumudică era antrenorul echipei din Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte din 17 meciuri, la trei puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.