Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șumudică poate da lovitura verii: Ce vedetă din Ligue 1 poate ajunge la Kayserispor

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

După ce a reuşit să obţină semnătura lui Asamoah Gyan, Şumudică încearcă un transfer din Ligue 1. L'Equipe anunţă că echipa turcă Kayserispor a făcut o ofertă importantă pentru Said Benrahma, jucătorul lui Nice.

Fostul antrenor al Astrei va avea parte de o echipă extrem de competitivă în viitorul sezon, astfel că în acest context calificarea într-o cupă europeană poate fi un obiectiv mai mult decât realizabil.

Citește și: Diego Maradona devine cetățean de onoare al orașului Napoli

Ultimul intrat în atenţia formaţiei românului e internaţionalul algerian Said Benrahma, un atacant de 21 de ani cu un potenţial imens, dar care nu intră în planurile lui Lucien Favre. Oficialii lui Nice sunt tentaţi să accepte oferta, având în vedere că aceasta este generoasă, dar pentru moment jucătorul ezită, anunță Digisport.ro.

Sursa citată notează faptul că Benrahma are mai multe discuţii cu formaţii din prima ligă spaniolă şi portugheză şi ar prefera să rămână în fotbalul mare. Totuşi, dacă turcii vor plusa în privinţa salariului, nu e exclus ca algerianul să ajungă în cele din urmă sub comanda lui Şumi.

Anul trecut, vârful lui Nice fost împrumutat la Gazelec Ajaccio, unde a avut evoluţii unanim apreciate. Insuficient, totuşi, pentru al convinge pe antrenorul roş-negrilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.