Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat în plină stradă. Poliţiştii îi caută pe agresori

Politia Română
politia

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat duminică seara, de persoane necunoscute, fapta având loc pe o stradă din municipiul Botoşani, iar poliţiştii îi caută pe autorii agresiunii. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un minor de 16 ani din municipiul Botoşani, ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se deplasa pe Pietonalul Unirii din oraş, potrivit news.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise .

“Din primele verificări a rezultat faptul ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar in urma agresiunii a reuşit să ajungă la domiciliul său, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Botoşani.

Sursa citată menţionează că toate echipajele aflate in teren desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea autorului faptei.

Citește și: Bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare: Considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare

Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că victima prezenta o plagă înjunghiată hemitorace drept posterior, era conştientă şi cooperată, fiind dusă la CPU Secţia Pediatrie pentru continuarea investigaţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.