Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un adolescent de 16 ani din Argeș a fost reţinut după ce a rănit alţi doi minori

www.roalert.ro
Evadare minor politie

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reţinut de poliţiştii din Piteşti după ce a rănit alţi doi minori, suspectul urmând să fie prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive, potrivit Agerpres.

"În ziua de 10 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni. Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Conform sursei citate, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, l-au reţinut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive", precizează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.