Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un al doilea bolovan a fost găsit în curtea unei locuinţe din Hunedoara

Un al doilea bolovan, similar cu cel căzut prin acoperişul unei case, a fost găsit de un cetăţean în curtea casei sale, tot în municipiul Hunedoara. Bărbatul a chemat Poliţia, care a preluat piatra pentru cercetări, conform news.ro.

Potrivit IPJ Hunedoara, un al doilea bolovan a fost găsit în curtea unei case din Hunedoara şi, la fel ca în primul caz, nu se cunoaşte provenienţa acestuia.

"La data de 29 martie 2022, în jurul orei 13:59, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe acoperişul unui imobil, a căzut o piatră şi a ajuns în interiorul imobilului. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, la mansarda imobilului s-a produs un orificiu, de asemenea şi în tavanul unei camere, piatra aflându-se pe pardoseala camerei. De asemenea, tot în aceeaşi dată, un alt cetăţean a sesizat Poliţia Municipiului Hunedoara că în curtea casei sale se află o piatră. Poliţiştii u ridicat pietrele şi urmează a se efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aceste incidente”, transmite IPJ Hunedoara.

Primul bolovan a distrus, în cădere, acoperişul unei case din Hunedoara, dar şi plafonul acesteia. În imobil se aflau o femeie şi doi copii, dar erau la parter când s-a produs incidentul. Deocamdată, autorităţile nu au nicio explicaţie cu privire la provenienţa bolovanului, nefiind o zonă montană. Un echipaj CBRN a făcut măsurători şi a stabilit că piatra nu conţine material radioactiv, ci doar probabil zgură şi metal. Obiectul va fi transportat la INSEMEX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.