Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un album al trupei The Beatles, vândut cu 790.000 de dolari

O copie rara a albumului 'White Album' al trupei The Beatles a fost vândut sâmbata cu 790.000 de dolari la o licitatie de obiecte care i-au apartinut tobosarului formatiei, Ringo Starr, relateaza EFE.

Albumul, care face parte din prima editie britanica, a fost achizitionat de un cumparator anonim, a informat casa de licitatii Julien's.

'White Album' s-a vândut în prima zi de licitatii desfasurata pe parcursul mai multor zile în care au fost scoase la vânzare numeroase amintiri ale lui Ringo Starr. Scopul licitatiei a fost de a obtine fonduri pentru organizatia de caritate pe care a înfiintat-o fostul membru Beatles.

Printre obiectele puse în vânzare s-a numarat si o baterie pe care Ringo Starr a folosit-o în peste 200 de reprezentatii si care a ajutat la compunerea unor piese precum 'Can't Buy Me Love' y 'I Want to Hold Your Hand', vânduta cu 2,1 milioane de dolari.

Instrumentul a fost achizitionat de Jim Irsay, patronul clubului Indianapolis Colts de fotbal american. Bateria a fost inclusa într-o colectie din care mai fac parte chitare care au apartinut si altor membri ai The Beatles: John Lennon, Paul McCartney si George Harrison.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.