Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un alt proiect susținut de guvernul din Dubai - Dubai World Trade Center va crea un nou hub cripto și va deveni un organism de reglementare

coindesk.com
ethereum bitcoin criptomonede

Emiratele Arabe Unite (UAE) continuă să apară ca una dintre cele mai mari jurisdicții din lume care acceptă criptomonede, deoarece guvernul din Dubai are o nouă inițiativă pentru a sprijini dezvoltarea și reglementarea criptomonedelor locale.

Dubai World Trade Center (DWTC), un loc pentru evenimente și expoziții deținute de guvern din Dubai, va deveni o zonă cuprinzătoare și un organism de reglementare a criptomonedelor, produselor, operatorilor și schimburilor, a anunțat oficial DWTC luni, conform cointelegraph.com

Ca parte a inițiativei, DWTC va proiecta un ecosistem cuprinzător pentru acest sector progresiv din Dubai și va colabora cu sectorul privat pentru a crea un „mediu atractiv pentru sector”. Proiectul urmărește, de asemenea, aplicarea unor standarde riguroase pentru protecția investitorilor, măsurile de combatere a spălării banilor și combaterea finanțării terorismului, a precizat DWTC.

„World Trade Center va oferi și supraveghea un nou cadru de reglementare de clasă mondială pentru politicile legislative și de aplicare a activelor virtuale”, se arată în declarație.

Cointelegraph a contactat DWTC și va actualiza povestea în așteptarea unor noi informații.

CEO-ul Binance, Changpeng Zhaoa fost printre primii oameni din comunitatea cripto care a sărbătorit noul anunț de la DWTC. Zhao a fost din ce în ce mai interesat de ecosistemul cripto din Emiratele Arabe Unite, deoarece și-a cumpărat prima casă în Dubai în octombrie.

Inițiativa vine în concordanță cu eforturile în creștere ale Dubaiului de a sprijini dezvoltarea cripto, deoarece atât Dubaiul, cât și Emiratele Arabe Unite au lucrat pentru ca economia locală să beneficieze de tehnologia blockchain, precum și de jetoane și criptomonede nefungibile .

În ianuarie, Autoritatea pentru Servicii Financiare din Dubai plănuia să creeze un cadru de reglementare cripto ca parte a planului său de afaceri pentru 2021. Autoritatea a emis până acum o serie de aprobări de reglementare pentru industria cripto, în timp ce Dubai a devenit un loc pentru mai multe zone economice libere pentru cripto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.