Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Carieriei Roşia din județul Gorj a ajuns la spital după ce a fost agresat de hoţi de traverse metalice

facebook.com
ceo oltenia

Un angajat al Carierei Roşia din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) a fost agresat de către trei tineri, după ce i-a surprins pe aceştia în timp de transportau traverse metalice furate din zona unei benzi transportoare, bărbatul fiind transportat la spital, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu potrivit Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că un angajat din cadrul EM Roşia, de 44 de ani, din Fărcăşeşti, ar fi surprins trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, din Rovinari, respectiv Fărcăşeşti, care ar fi transportat într-un atelaj hipo traverse metalice, iar când ar fi încercat să-i oprească, aceştia ar fi devenit violenţi, lovindu-l cu un corp dur în zona capului şi a corpului. Totodată, bărbaţii ar fi lovit cu huluba atelajului partea stânga spate a unui autoturism, producând avarierea uşoară a acestuia", a precizat Corina Scurtu.

Persoanele au abandonat pe partea carosabilă a drumului judeţean 674 B cele 4 traverse metalice, în lungime de aproximativ 6 metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera EM Roşia, şi au părăsit locul faptei.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj de ambulanţă care a transportat persoana vătămată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt calificat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.