Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al Consiliului Judeţean Harghita, diagnosticat cu COVID-19, a decedat

SANADOR
testare covid

Un angajat al Consiliului Judeţean Harghita, care a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a decedat, un alt angajat fiind diagnosticat cu COVID-19, iar alţi doi fiind suspecţi de infectare.

"Zilele trecute a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus un coleg din cadrul colectivului de muncă al Consiliului Judeţean Harghita şi cu regret trebuie să vă anunţăm că acesta a decedat. Un alt coleg este diagnosticat pozitiv, iar alţi doi sunt suspecţi că ar fi contactat virusul", este mesajul postat pe pagina de Facebook a instituţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Semnal în Europa: Cehia impune din nou starea de urgență la nivel național

Potrivit sursei citate, Consiliul Judeţean îşi desfăşoară activitatea zilnică cu număr restrâns de angajaţi, la sediul instituţiei având loc o dezinfecţie generală.

Sursa citată mai precizează că angajaţii a trei dintre direcţiile Consiliului Judeţean îşi desfăşoară activitatea de la domiciliu.

Cetăţenii sunt îndemnaţi să utilizeze mediul online pentru soluţionarea aspectelor administrative, la adresa info@judetulharghita.ro şi sunt informaţi că prelucrarea documentelor pe suport de hârtie va fi îngreunată.

Citește și: VIDEO - Donald Trump a ieșit din spital și face primele declarații: Asta este școala vieții

"În cazul în care se impune, vă stă la dispoziţie biroul de la parterul instituţiei destinat primirii locuitorilor judeţului", se mai arată în mesajul postat pe pagina de socializare.

Datele furnizate de Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului mai arată că în ultimele 24 de ore un număr de zece harghiteni au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor, de la începutul pandemiei, ajungând la 1.103.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.