Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un angajat al DGASPC, în vârstă de 61 de ani, a violat o femeie cu dizabilităţi, în vârstă de 37, dintr-o locuinţă protejată de nenumărate ori

catuse politie

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, angajat în cadrul unui centru de tip locuinţă protejată aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de viol în formă continuată, fiind acuzat că a abuzat o femeie de 37 de ani cu dizabilităţi, beneficiară a centrului.

Potrivit informaţiilor furnizate de de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, poliţiştii au fost sesizaţi iniţial cu privite la faptul că angajatul ar fi agresat un beneficiar al locuinţei protejate, un bărbat de 43 de ani, fiind începute cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, scrie agerpres.ro.

"Urmare a cercetărilor efectuate, a reieşit că bărbatul de 61 de ani ar fi întreţinut în repetate rânduri, în perioada noiembrie 2021 - martie 2022, raporturi sexuale cu o femeie cu dizabilităţi, în vârstă de 37 de ani, instituţionalizată în locuinţa protejată. În cauză, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol în formă continuată. La data de 13 aprilie 2022, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul de 61 de ani din Vaslui, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă şi viol. Judecătoria Vaslui a dispus ulterior arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cercetările sunt efectuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.