Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un antrenor al echipei Suediei de schi alpin, aflată în Austria, pentru debutul Cupei Mondiale, a fost testat pozitiv la coronavirus

www.cosr.ro
schi lapin

Un antrenor al echipei Suediei de schi alpin, aflată în Austria, la Soelden, pentru debutul Cupei Mondiale la această disciplină, a fost testat pozitiv la coronavirus, a declarat directorul echipei, Lars Melin, potrivit dpa, potrivit Agerpres.

Conform sursei, este vorba despre antrenorul Ola Masdal, aflat deja în izolare, însă şi un antrenor secund care a intrat în contact cu acesta a fost supus testului şi s-a autoizolat până la primirea rezultatului.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Melin a menţionat că situaţia nu afectează ultimele pregătiri ale lotului masculin înaintea probei de slalom uriaş de duminică, iar sportivii sunt pregătiţi pentru competiţie.

Cupa Mondială de schi alpin, ediţia 2020-2021, va debuta sâmbătă, la Soelden (Austria), cu proba feminină de slalom uriaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.