Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un apropiat al lui Dragnea intervine în scandalul din PSD: 'Firea exprimă totuși niște opinii personale'

curentul.info
dumitru buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost invitat să comenteze miercuri, la Antena3, acuzațiile recente ale Gabrielei Firea la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Gabriela Firea este o voce a partidului și într-o manieră personală răspunde la o situație complexă pe care o trăiește PSD. Trebuie analizate cu circumspecție multe dintre afirmațiile doamnei Gabriela Firea, care unele dintre ele au un caracter personal. Utilizarea unor concepte ne dă multă bătaie de cap. Eu cred că dna Firea, recunoscându-i meritele și prestigiul de care se bucură în rândul alegătorilor, exprimă totuși niște opinii personale cu care nu pot spune că sunt sau nu de acord. (...) Noi avem nevoie să armonizăm toate aceste opinii, după care să le transpunem în acțiuni efective. (...) PSD este un partid disciplinat, însă asta nu înseamnă că nu există note critice. Intervenția dnei Firea trebuie luată ca o notă critică, trebuie luată în considerare, fără a i se da însă aura de adevăr absolut.”, a spus Dumitru Buzatu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se poate lua în calcul excluderea Gabriela Firea din partid, Dumitru Buzatu a afirmat că acest lucru este „exclus”.

„Nimeni nu a pus problema, nici măcar în CExN, care a avut loc și în care dna Firea a avut o poziție singulară, unei exluderi sau a unor sancțiuni pentru că cineva ridică o problemă”, a mai spus Buzatu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.