Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un arădean, condamnat pentru furt și dat în urmărire, prins de polițiștii din Sibiu

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Un arădean condamnat la închisoare pentru furt şi dat în urmărire a fost identificat de poliţişti în Sibiu, după ce angajaţii unei instituţii au crezut că bărbatul are nevoie de ajutor, pentru că era incoerent în exprimare şi neîngrijit, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, agenţii postului din Şelimbăr au fost solicitaţi telefonic pentru a se deplasa la sediul unei instituţii publice, unde un bărbat "manifesta un comportament suspect".

Citește și: Premieră ISTORICĂ pentru SUA: Donald Trump a fost pus sub acuzare, fiind singurul președinte care o pățește de două ori într-un mandat

"Poliţiştii au răspuns solicitării în regim urgent, astfel că la sediul societăţii au identificat o persoană de sex masculin îmbrăcată într-o ţinută neîngrijită, având asupra sa un rucsac şi fără a putea oferi, în mod coerent, informaţii personale. Având în vedere că bărbatul nu avea asupra sa niciun act de identitate, poliţiştii l-au condus la sediul poliţiei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Arad, figurează în bazele de date ca urmărit conform mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Gurahonţ", se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Luciana Lazăr, a precizat, pentru AGERPRES, că angajaţii instituţiei au crezut că bărbatul este bolnav şi are nevoie de ajutor, pentru că nu putea vorbi coerent. El intrase în clădire fără să poată explica ce doreşte şi fără să poată spune cine este, astfel că angajaţii au sunat la 112.

Arădeanul, condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu şi încarcerat în Penitenciarul Aiud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.