Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un atacator a fost 'neutralizat' în bază navală Corpus Christi, în Texas, fără să fi făcut vreo victimă

Military.com
sua army

Un atacator a fost ”neutralizat” joi, în bază navală Corpus Christi, în Texas, fără să fi făcut vreo victimă, a anunţat marina americană (US Navy), care nu a precizat dacă persoana înarmată a fost ucisă sau rănită, relatează AFP, potrivit news.ro.

”Forţele de securitate navale au fost alertate cu privire la przenţa unui trăgător în această (joi) dimineaţa, către ora (locală) 6.16 (14.16, ora României), a anţat Marina americană într-un comunicat.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

Potrivit unor prime informaţii, un poliţist militar a fost rănit. Însă o purtătoare de cuvânt a bazei a anunţat până la urmă că acesta era nevătămat.

Ea a confirmat că atacatorul a fost implicat într-un schimb de focuri de armă cu forţele de securitate, însă a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la starea sănătăţii atacatorului.

Baza navală Corpus Christi, situatăîn sudul Texasului, este una dintre cele mai mari centre de formare de piloţi din Statele Unite. În afară de piloţi americani, în această bază se formează numeroşi piloţi aliaţi.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

În decembrie 2019, un militar saudit, aflat într-un stagiu de formare la baza navală Pensacola, în Florida, a ucis trei militari şi a rănit alţi opt, după care a fost ucis prin împuşcare de poliţie.

Autorităţile americane au anunţat luni că autorul acestui atac armat se afla în contact strâns - până înainte cu o zi de atac - cu organizaţia jihadistă Al-Qaida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.