Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion Air India ar putea fi deturnat

avion

Agenţiile de informaţii indiene au avertizat Biroul de securitate în domeniul aviaţiei civile din India (BCAS) asupra posibilităţii deturnării unui avion al companiei Air India pe ruta New Delhi-Kabul, după cum a relatat duminică publicaţia Times of India, citată de Ria Novosti.

În contextul acestei alerte, măsurile de securitate au fost suplimentate pe mai multe aeroporturi indiene. Printre aceste măsuri figurează controlul pasagerilor direct la scara avionului, precum şi verificarea bagajelor la bordul aeronavelor.

Mai mult, armata va controla zone întregi situate în apropierea aeroporturilor.

Sâmbătă seara, potrivit postului de televiziune indian NDTV, un necunoscut a sunat la sediul companiei aeriene de stat Air India din Calcutta şi a ameninţat cu deturnarea unui avion al companiei.

Acest incident intervine în contextul informaţiilor referitoare la o posibilă vizită a preşedintelui american Barack Obama în India, cu ocazia ceremoniilor consacrate Zilei Republicii India la 26 ianuarie. Anul acesta sunt programate manifestaţii de amploare pentru marcarea a 65 de ani de la adoptarea Constituţiei şi trecerii ţării de la statutul de dominion britanic la cel de republică.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.