Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion de linie a plonjat într-o lagună, după ce a ratat aterizarea pe o insulă îndepărtată din Micronezia, în Oceanul Pacific

wikipedia
avion, mianmar

Un avion de linie a plonjat într-o lagună după ce a ratat aterizarea vineri pe o insulă îndepărtată din Micronezia, în Oceanul Pacific, dar pasagerii şi echipajul au fost toţi salvaţi din aparatul pe jumătate scufundat, potrivit presei locale şi companiei aeriene, relatează AFP, scrie Agerpres.

Avionul, un Boeing 737 al companiei Air Niugini, a ratat pista de aterizare a aeroportului din Weno şi a ajuns în laguna Chuuk, unde a început imediat să se scufunde. 

În fotografiile şi în înregistrările video postate pe reţelele sociale se poate vedea cum locuitorii din zonă îi salvează pe pasageri şi pe membrii echipajului cu ajutorul unor mici ambarcaţiuni.

Citește și: Uraganul Rosa a crescut la categoria a 3-a în largul Peninsulei Baja California (NHC)

Potrivit companiei aeriene din Papua-Noua Guinee, avionul efectua legătura dintre Port-Moresby şi Pohnpei, capitala Microneziei, cu o escală prevăzută în Weno. 

Ziarul Pacific Daily News, care citează un responsabil al aeroportului, a relatat că cei 36 de pasageri şi 11 membri ai echipajului au fost transportaţi la spital pentru a fi examinaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.