Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avion de vânătoare Su-25 s-a prăbuşit în Rusia

Su-25

Un avion de vânătoare rusesc Su-25 s-a prăbuşit luni seara în timpul unui exerciţiu de rutină în regiunea Stavropol (sud-vestul Rusiei), a relatat agenţia de presă RIA Novosti, citând surse ale Ministerului rus al Apărării, potrivit Agerpres.

'Astăzi (luni) ora (locală) 19:23, un avion Su-25 s-a prăbuşit în zona aerodromului Budionnvosk, regiunea Stavropol, în timpul unui antrenament de rutină', menţionează un comunicat al Ministerului rus al Apărării, citat de Interfax. 

La bordul avionului cu reacţie se afla un singur pilot, care nu a supravieţuit. 

În timpul exerciţiului, avionul decolase fără muniţie la bord, conform agenţiilor de presă citate. Aparatul de zbor a căzut într-o zonă nelocuită, în apropiere de aeroportul militar Budionnovsk. 

O comisie creată ad-hoc de Ministerul rus al Apărării, din care fac parte şi experţi în securitatea zborului ai forţelor aeriene, urmează să investigheze acest incident. 

La începutul lunii februarie, un elicopter militar Mi-8 s-a prăbuşit în regiunea Pskov (nord-estul Rusiei). În urma incidentului au murit trei piloţi şi un instructor tehnician. După cum au stabilit anchetatorii, cauza accidentului a fost o defecţiune tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.