Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avocat a explicat de ce nu poate depune plângere pentru șantaj Clotilde Armand: 'Nu are dreptate!'

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, amenință că va da compania de salubritate ROMPREST în judecată pentru șantaj. Avocatul Adrian Cuculis a explicat pentru Aleph News.ro cum se poate trata situația din punct de vedere legal.

„Doamna Clotilde nu răspunde nimănui, i-am adresat și eu mai multe întrebări și exact aceeași este atitudinea: nu răspundem, nu ne interesează. Probabil că nu cunoaște legea. (…) Pot fi suspendate în anumite cazuri serviciile de utilitate publică, însă nu în situația asta. În condițiile în care există o sentință definitivă și ea nu este pusă în executare de către primărie, pot fi suspendate serviciile de utilitate publică. (…) Adevărul este undeva la mijloc”, a spus Adrian Cuculis pentru sursa citată.

Avocatul a spus cum s-ar fi putut încheia conflictul mai repede și mai ușor. „Mai degrabă merge pe ideea suspendării serviciilor pe care ei le prestau. Nu este prima dată când s-a întâmplat lucrul acesta. Singurul lucru corect pe care l-a spus primarul Sectorului 1 este acela că are posibilitatea să ceară retragerea autorizației și respectiv licenței companiei Romprest. Nu are dreptate și nu se poate depune plângere pentru șantaj, nu există șantaj acolo”, a explicat Adrian Cuculis, conform AlephNews.ro.

Citeste si: VIDEO - Piedone a devenit viral pe Facebook și TikTok: peste 2,4 milioane de vizualizări când îi spune unui director să lucreze .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.