Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avocat de 27 de ani, candidatul PNL pentru funcţia de primar al oraşului Şimleu Silvaniei

evz.ro
PNL

Cristian Lazăr, un avocat în vârstă de 27 de ani, este noul preşedinte interimar al PNL Şimleu Silvaniei şi candidatul organizaţiei judeţene a PNL la funcţia de primar al oraşului, la alegerile locale parţiale care vor avea loc în acest an.

"Comitetul de Coordonare Local (CCL) al Partidului Naţional Liberal (PNL) Şimleu Silvaniei, întrunit în şedinţă sâmbătă, 13 martie, a validat numirea lui Cristian Mihai Lazăr în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei locale. Totodată, Cristian Lazăr a fost desemnat şi candidat al PNL Şimleu Silvaniei pentru funcţia de primar la alegerile locale parţiale care vor avea loc în cursul acestui an. La şedinţa liberalilor au participat Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne şi preşedinte al PNL Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, precum şi subprefectul Virgil Ţurcaş", se arată într-un comunicat de presă transmis duminică, AGERPRES, de către PNL Sălaj.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘România lui Florin Cîțu e o Românie ruptă din Rai. Este unul dintre cei mai slabi oameni politici din istoria postdecembristă’

Potrivit sursei citate, Cristian Lazăr are 27 de ani, este originar din Şimleu şi a studiat în cadrul Facultăţii de Drept - Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca, din 2017 fiind avocat la Baroul Cluj. El a absolvit în 2018 programul de masterat "Ştiinţe penale şi criminalistică" din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Postul de primar al oraşului Şimleu Silvaniei este vacant după ce fostul edil Septimiu Ţurcaş, ales în funcţie în 2020, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Până la organizarea unor noi alegeri, atribuţiile primarului au fost preluate de viceprimarul Ioan Lazăr, tatăl candidatului PNL la funcţia de primar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.