Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un băiat de 12 ani din Botoşani a câştigat trofeul Concursului de Muzică Uşoară pentru Copii 'Inocenţă de copil'

Agerpres.ro
vrancea concurs

Trofeul celei de-a VI-a ediţii a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii "Inocenţă de copil" a fost câştigat de botoşăneanul Eric Alexandru Crăcană, în vârstă de 12 ani, au anunţat organizatorii.

"Foarte mulţi copii s-au înscris în concurs, peste 85, astfel că preselecţia a fost destul de dură. În final, au rămas 30 de copii, care au fost împărţiţi pe două grupe de vârstă, 7 - 13 ani şi 14 - 18 ani. Marele premiu a fost adjudecat de Eric Alexandru Crăcană, din Botoşani. Sperăm că acest festival s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, mai ales că ne-am bucurat de prezenţa unui juriu deosebit. Ne dorim ca acest festival să crească de la an la an, să devină tot mai vizibil şi important în peisajul muzical naţional", a declarat managerul Centrului Cultural Vrancea, Nausica Mircea.

La categoria 7 - 13 ani, Daria Muşat, din Buzău, s-a clasat pe locul III, Bernice Vasiliu, din Vrancea, a obţinut locul II, în timp ce locul I a fost câştigat de Giulia Elena Haidău, din Iaşi, potrivit Agerpres.ro.

La categoria 14 - 18 ani, premiul III i-a revenit vrâncencei Maria Ciubotaru, premiul al doilea a ajuns la Ialomiţa, la Bianca Iancu, în timp ce premiul I a fost câştigat de Amalia Blejoiu, din Vaslui.

Din juriul concursului au făcut parte Horia Moculescu, Viorel Gabrilă şi Nico.

Concursul, organizat de Centrul Cultural Vrancea, sub egida Consiliului Judeţean Vrancea, a avut loc, de Ziua Copilului, în Crângul Petreşti de lângă Focşani.

În deschiderea evenimentului, cursanţii Şcolii Populare de Artă, de la clasele Pictură şi Design vestimentar, au organizat o expoziţie cu desene şi schiţe dedicate Zilei Internaţionale a Copilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.