Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a decedat într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie

incendiu pompieri

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a decedat într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Bălcăuţi, a informat, marţi dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, scrie Agerpres.

Cadavrul carbonizat a fost găsit de pompierii militari care acţionau pentru lichidarea incendiului. 

Potrivit lui Alin Găleată, pentru stingerea şi lichidarea incendiului au intervenit patru autospeciale de la subunităţile de pompieri militari din Siret şi Suceava, precum şi de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Calafindeşti. 

La sosirea echipajelor, ardeau casa şi o parte din anexele gospodăreşti ale proprietăţii, focul fiind extins şi la vecini.

Citește și: VIDEO Operațiune spectaculoasă a DIICOT - Interlopi arestați de trupele speciale în plină stradă

Au ars casa şi bucătăria de vară, corp comun, pe aproximativ 110 metri pătraţi, şi o parte din acoperişul unui adăpost de animale, iar la proprietatea învecinată, au fost afectate parţial două anexe, respectiv 4 metri pătraţi din acoperişul bucătăriei de vară şi 8 metri pătraţi din acoperişul unei magazii de lemne. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a precizat că în timpul cercetării cauzei izbucnirii incendiului, în bucătăria de vară a primului proprietar au fost găsite nişte rămăşiţe carbonizate, care păreau a fi umane, iar criminaliştii chemaţi la faţa locului au confirmat bănuielile iniţiale, stabilindu-se că aparţin unui bărbat de 38 de ani, un prieten al proprietarului. 

Incendiul a izbucnit în bucătăria de vară, cel mai probabil din cauza efectului termic generat de o ţigară lăsată aprinsă şi nesupravegheată, care a aprins iniţial patul în care a fost găsită victima carbonizată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.