Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a făcut mai multe scandaluri la mănăstiri: a lovit măicuțele, dar și alți oameni, chiar în curtea lăcașului de cult

manastire techirghiol

Un bărbat care a agresat mai multe persoane, printre care şi două maici de la Mănăstirea din Techirghiol, judeţul Constanţa, a fost arestat preventiv. Faptele s-au petrecut în intervalul 6 august – 15 septembrie, informează News.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiunii de lovire sau alte violenţe, trei infracţiuni de ameninţare, dintre care una în formă continuată, două infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi o infracţiune de vătămare corporală.

“În data de 06.08.2023, în timp ce se afla în curtea mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul A.V. a strâns cu mâinile de gât persoana vătămată L.G., iar apoi i-a adresat ameninţări cu moartea. Ulterior, în data de 14.09.2023, în timp ce se afla în zona aceleiaşi mănăstiri, pe fondul conflictului anterior, inculpatul A.V. i-a adresat persoanei vătămate L.G. injurii şi ameninţări cu moartea. Apoi, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla în aceeaşi zonă, inculpatul a lovit cu palma în zona spatelui persoana vătămată D.M., maică la mănăstire”, se arată în comunicat.

Alte fapte au fost comise în 15 septembrie

“În data de 15.09.2023 inculpatul A.V. a pătruns fără drept în zona restricţionată accesului persoanelor neautorizate din incinta mânăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, după care a urmărit persoana vătămată R.L., maică, adresându-i totodată injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Tot la data de 15.09.2023, în timp ce se afla pe teresa unei patiserii din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată O.N.”, arată procurorii.

De asemenea, o agresiune a avut loc tot în zona mănăstirii Sfânta Maria, iar persoana lovită are nevoie de două luni de îngrijri medicale.

“În aceeaşi zi, în timp ce se afla în zona mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui alt conflict spontan, inculpatul A.V. a lovit de două ori cu pumnul în zona feţei persoana vătămată C.G.S., care a căzut la sol şi s-a lovit cu capul de o bordură, provocându-i astfel vătămări care necesită pentru vindecare 55-60 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. Totodată s-a reţinut că prin violenţele fizice şi verbale exercitate asupra persoanelor vătămate inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică”, adaugă sursa citată.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.