Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost amendat cu 13.000 de lei, după ce a consumat alcool în public și i-a înjurat pe polițiști, când încercau să-l legitimeze

amenda

Un bărbat din municipiul Câmpulung Muscel a fost amendat cu 13.000 de lei după ce a consumat alcool în public, a refuzat să se legitimeze şi a înjurat poliţiştii, a anunţat, joi, Instituţia Prefectului Argeş.

"Un bărbat în vârstă de 41 ani, din municipiul Câmpulung, a primit o amendă de 13.000 lei pentru mai multe abateri. Acesta a încălcat prevederile ordonanţelor militare, a consumat alcool în spaţiul public, a refuzat să se legitimeze şi a adresat injurii oamenilor legii", se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii şi jandarmii argeşeni au aplicat, în ultimele 24 de ore, 227 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 370.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

De asemenea, au fost verificate 942 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină, nefiind constatate încălcări ale legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.