Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce l-a înjunghiat pe soțul unei femei pe care a încercat să o violeze

arestat

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Muşeniţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, tentativă de viol şi furt calificat, după ce l-a înjunghiat pe soţul unei femei pe care a încercat să o violeze şi a furat un telefon mobil, potrivit Agerpres.

Potrivit procurorilor, pe 21 ianuarie, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspect, judecătorul de drepturi şi libertăţi admiţând cererea de arestare preventivă a propusă de procurori.

Citește și: Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblaţi după teste de gripă pentru că le faceţi degeaba! Medicamentul Oseltamivir ia gripa în 24 de ore

Într-un comunicat de presă remis, miercuri, de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava se arată că femeia şi şi cei doi bărbaţi au băut luni seară la un bar din satul Baineţ, comuna Muşeniţa, iar apoi au plecat la casa celor doi soţi, unde au continuat să consume băuturi alcoolice. La un moment dat, soţul femeii a plecat la un vecin pentru a mai aduce alcool, iar tânărul de 27 de ani a rămas cu femeia pe care a încercat să o agreseze sexual, sub ameninţarea unui cuţit, moment în care soţul acesteia s-a întors în casă şi a încercat să o salveze. 

Conform procurorilor, inculpatul l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuţit într-o zonă vitală, "cu intenţia de a-i suprima viaţa". Tot atunci, tânărul a sustras telefonul mobil aparţinând femeii atacate. 

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.