Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru furt calificat; un adolescent complice, plasat în control judiciar

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Un bărbat, de 21 ani, din Galaţi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar un altul, de 18 ani, a fost plasat sub control judiciar, după ce au dat spargeri în două locuinţe din localitate, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au identificat doi tineri, de 21 şi 18 ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 

Din cercetări a reieşit că aceştia ar fi pătruns într-un imobil situat din municipiul Galaţi, după ce ar fi escaladat gardul acestuia şi, dintr-o magazie, ar fi sustras mai multe bunur i- o bormaşină, trei polizoare electrice, o trusă de chei şi un fierăstrău de mână.

Citește și: CNAIR i-a convocat de urgenţă pe reprezentanţii antreprenorilor care construiesc lotul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda

De asemenea, cei doi ar fi dislocat sistemul de închidere al unei magazii dintr-o curte al altui imobil, sustrăgând din interiorul acesteia bare de cornier, ţevi, fier beton şi alte materiale. 

Prezumtivii autori au fost depistaţi şi conduşi la sediul poliţiei. 

Cei doi tineri au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior, faţă de unul dintre ei dispunându-se arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de celălalt, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.