Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor asupra soţiei

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din comuna Ploscuţeni a fost arestat duminică pentru 30 de zile şi este cercetat pentru tentativă de omor după ce, pe fondul consumului de alcool, şi-a agresat soţia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"La data de 24 august, în jurul orei 17,50, am fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie din comuna Ploscuţeni a fost lovită de soţ. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, care a fost reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri (duminică - n.red.) bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, care a admis cererea. Din cercetările efectuate rezultă că fapta s-a produs pe fondul consumului de alcool", a informat IPJ Vrancea.

Citește și: Primarul Sibiului, investiție inedită: 'Curtea şcolii şi joaca alături de colegi să devină puţin mai atractivă decât telefonul mobil'

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul şi-ar fi înjunghiat soţia cu un cuţit în zona spatelui. Ce doi soţi erau separaţi de circa cinci luni. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.