Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de migranţi, sub formă agravantă: Transporta 12 bărbaţi din Egipt şi Siria

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de migranţi, el fiind prins când transporta 12 bărbaţi din Egipt şi Siria, care intraseră ilegal în ţară din Bulgaria şi care doreau să ajungă în acelaşi mod în vestul Europei, conform news.ro.

Garda de Coastă a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au prins un cetăţean român care transporta, într-un microbuz, doisprezece cetăţeni străini, care au trecut ilegal frontiera din Bulgaria. El a fost oprit pe DN 3, între localităţile de frontieră Lipniţa şi Băneasa.
"La verificarea compartimentului marfă, poliţiştii de frontieră au descoperit doisprezece cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa acolo. Astfel, aceştia, toţi bărbaţi, au fost conduşi la sediul instituţiei pentru efectuarea de verificări suplimentare. La cercetări a rezultat faptul că, cei în cauză sunt şapte cetăţeni egipteni şi cinci sirieni, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria. Bărbaţii descoperiţi au precizat faptul că intenţionau sa ajungă în vestul Europei”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.
Bărbatul de 43 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanţa pentru trafic de migranţi, sub formă agravantă.
Cetăţeni străini au fost preluaţi de autorităţile de frontieră bulgare, prin Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.