Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost rănit grav, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat

tractor irum

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Nereju, a fost rănit grav după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat pe un drum forestier din extravilanul localităţii de domiciliu, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"La data de 29 octombrie, ora 15,38, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vidra au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Năruja cu privire la faptul că, în timp ce conducea un tractor forestier pe un drum forestier din extravilanul comunei Năruja, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat cu acesta, moment în care un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Năruja, care se afla împreună cu el în cabina tractorului, a fost aruncat din utilaj şi prins cu picioarele sub cabina acestuia", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Citește și: Trafic rutier întrerupt pe Valea Oltului, după ce o dubă a lovit frontal, într-o curbă, o mașină - FOTO

Potrivit buletinul de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, bărbatul a fost diagnosticat, în unitatea medicală, cu traumatisme ale ambelor picioare, prin strivire. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.