Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reținut pentru contrabandă cu țigări

captura Youtube
tigari contrabanda

Un bărbat de 49 de ani din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, transmis marţi, în data de 1 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au urmărit un şofer în trafic, iar acesta la vederea echipajului a schimbat direcţia de deplasare şi a mărit viteza. 

Conform sursei citate, la un moment dat, maşina a rămas împotmolită pe un drum neamenajat, iar şoferul a abandonat-o şi a fugit pe un teren extravilan. În urma controlului autovehiculului, poliţiştii au găsit cantitatea de 3.008 pachete de ţigări fără timbru de marcaj fiscal, motiv pentru care au întocmit un dosar penal şi au indisponibilizat atât ţigările cât şi autoturismul.

Citește și: Circulaţia rutieră s-a deschis şi se desfăşoară normal pe DN 7A, în localitatea Jiet

Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care în urma probatoriului administrat au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbatul de 49 de ani. Acesta urmează să fie prezentat marţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.