Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut după ce a dat foc unui covoraş aflat la intrarea în apartamentul unei femei: El avea ordin de protecţie

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a dat foc unui covoraş aflat la intrarea în apartamentul unei femei din Caracal, poliţiştii stabilind că el un ordin de protecţie prin care nu avea voie să se apropie la mai puţin de 50 de metri de persoana respectivă sau de locuinţa ei, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii din Caracal au fost sesizaţi sâmbătă, prin apel de urgenţă 112, de o femeie de 35 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un apartament.

“Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, stabilind faptul că persoane necunoscute ar fi turnat un lichid inflamabil şi ar fi aprins un covoraş aflat în scara blocului, în dreptul unui apartament, în care locuieşte o femeie, în vârstă de 50 de ani. Incendiul a fost stins de pompierii militari din cadrul Detaşamentului Caracal, fiind distrus în totalitate doar covoraşul, fără a se produce alte pagube”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Poliţiştii au început cercetările şi au stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 51 de ani din Caracal. Oamenii legii au mai aflat că în data de 5 aprilie, Judecătoria Caracal a emis un ordin de protecţie, pe o perioadă de şase luni, prin care i se interzicea dreptul de a se apropia la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de femeia care locuieşte în apartamentul respectiv ori de locuinţa acesteia.

El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse. Bărbatul va fi prezentat duminică cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.