Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fost reţinut, după ce, timp de două zile, a sechestrat, agresat şi violat o femeie de 72 de ani

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, timp de două zile, a sechestrat o femeie, pe care ulterior a agresat-o fizic şi violat-o, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, pe 25 august, bărbatul a intrat în casa victimei, a scos-o forţat din casă şi a dus-o în locuinţa sa, unde, ulterior, a abuzat sexual de aceasta. După două zile, fiul femeii a anunţat Poliţia, sesizând dispariţia mamei. 

Ulterior, femeia de 72 de ani a fost găsită în casa din localitatea Havârna deţinută de agresor.

Citește și: Noi descoperiri în casa lui Gheorghe Dincă - Anchetatorii au găsit noi fragmente de oase, însă nu par a fi umane - surse

"În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, femeia a fost identificată într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani, de pe raza localităţii. Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului. Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada 25-27 august a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia", a afirmat Nenişcu. 

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol. 

"Faţă de bărbatul de 43 de ani, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r.- miercuri) să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a adăugat Nenişcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.