Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a fugit din centrul de carantinare, iar apoi a revenit: Poliția îl cercetează penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

facebook
justitie dosar penal

Un bărbat din judeţul Satu Mare este cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce a părăsit un centru de carantinare sărind gardul şi s-a întors după o oră, informează, joi, un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, informează Agerpres.ro.

Citește și: Un angajat al unei firme contractoare cu E-Distribuţie Muntenia a murit electrocutat. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

"În fapt, s-a reţinut că în data de 22 iunie, în jurul orei 22,50, numitul B.I., aflat în carantină instituţionalizată în zona de carantinare situată în incinta Taberelor Şcolare din municipiul Satu Mare, a părăsit centrul de carantinare escaladând gardul împrejmuitor din spatele unităţii de cazare. După aproximativ o oră, acesta s-a reîntors în camera de cazare", se precizează în comunicatul de presă.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare - Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.