Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit după ce a plonjat cu maşina în râul Olt, la Dăneasa

accident

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Teleorman, a decedat după ce maşina pe care o conducea a căzut în râul Olt, la Dăneasa, fiind găsită de pompieri în apă, la o distanţă de 20 de metri de mal şi la o adâncime de 10 metri, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, potrivit agerpres.ro.

"La data de 22 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa au fost sesizaţi, printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că un autoturism a plonjat în râul Olt, în zona localităţii Dăneasa. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa şi scafandri din cadrul ISU Olt, conducătorul autoturismului fiind scos din apă, după căutările efectuate. În urma evenimentului, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din judeţul Teleorman, a decedat", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Pentru căutarea şi scoaterea bărbatului şi a maşinii din râu au intervenit peste 20 de pompieri, cu două bărci cu motor şi mai multe autospeciale, două echipaje de la Ambulanţă şi voluntari de la serviciul de situaţii de urgenţă local, cu un buldoexcavator.

Atunci când a fost găsit de scafandri, şoferul autoturismului se afla în stop cardio-respirator şi după ce a fost dus la mal i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 50 de minute, fără rezultat favorabil, decesul acestuia fiind pronunţat de echipajele medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.