Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit, iar altul a fost grav rănit, într-un accident rutier produs în Vrancea

radiofrance.fr
accident

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, într-un accident rutier produs în judeţul Vrancea. Maşina în care se aflau cei doi a părăsit carosabilul în încercarea de a evita o pisică ieşită în drum şi s-a ciocnit violent de un copac, potrivit news.ro.

”Vineri după-amiază, pe DJ 205R, în afara localităţii Slobozia Ciorăşti, conducătorul unui autoturism a încercat să evite un obstacol, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un copac. Din impact a rezultat decesul pasagerului şi rănirea conducătorului auto”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a rămas încarcerat, pentru scoaterea sa din maşină fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

”Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, au intervenit luni, în jurul orei 17:50, la un accident rutier produs pe raza localităţii Slobozia Ciorăşti, după ce un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un pom. În urma accidentului au rezultat 2 victime, dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei din autoturism însă din nefericire aceasta a fost extrasă în stare de inconştienţă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Şoferul a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Surse din anchetă a declarat, pentru News.ro, că şoferul a încercat să evite o pisică ce a ieşit pe drum şi a pierdut controlul maşinii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.