Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier -Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase au acordat primul ajutor, impactul având loc în faţa spitalului

spitale

Un bărbat de 60 de ani a murit, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc la Timişoara, în faţa Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”. Medicii de aici i-au acordat primul ajutor, însă victima a murit ulterior la Spitalul Judeţean, potrivit news.ro.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara au fost primii care au intervenit în urma unui accident ruter care a avut loc chiar în faţa unităţii medicale.
”Un accident de circulaţie s-a produs miercuri dimineaţă chiar pe strada din faţă spitalului nostru, iar un şofer a rămas încarcerat şi a fost grav rănit. Medicii şi asistenţii noştri s-au mobilizat imediat pentru acordarea primului ajutor. De altfel, primii care au intervenit la locul accidentului au fost colegii din echipa Secţiei ATI. Medicii de terapie intensivă l-au stabilizat şi l-au intubat pe şoferul grav rănit până la sosirea colegilor de la SMURD. L-au predat apoi paramedicilor care l-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Timişoara”, au transmis reprezentanţii spitalului.
În urma accidentului, bărbatul în vârstă de 60 de ani a murit.
”O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timişoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în faţa sa şi era angajat pentru a efectua viraj la stânga. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe acelaşi sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde. În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a decedat”, a transmis IPJ Timiş.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele femeii care a provocat accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.