Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Maramureș a murit pe loc în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă

Radu Pop
ambulanta biserica

Accident grav în județul Satu Mare. Un bărbat de 35 de ani a murit pe loc în timp ce era tras pe zăpadă de mașina unui prieten. Alte două tinere au fost rănite grav. Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.00, pe drumul forestier "Brada", situat în extravilanul localității Negrești Oaș, în zona "Luna Șes", potrivit Antena 3.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes, înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac tubby și o cameră auto, respectiv un bărbat în vârstă de 35 de ani, și două femei, ambele în vârstă de 21 de ani.

Din păcate, cele trei persoane tractate s-au izbit violet de un copac situat pe marginea drumului, cel mai probabil din cauza condițiilor de drum. În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a decedat iar cele două tinere au fost rănite foarte grav.

Una dintre acestea este în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, spun medicii. Cea de-a doua tânără este în afara oricărui pericol, însă a suferit o fractură de picior și o contuzie de coloană.

Șoferul avea o alcoolemie de 0,04 mg/l

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.