Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care a lovit patru persoane într-o primărie, printre care primarul şi viceprimarul localităţii, a fost trimis în judecată, în arest la domiciliu

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Un bărbat care a agresat patru persoane în Primăria comunei Certeze din judeţul Satu Mare, printre care primarul şi viceprimarul localităţii, a fost trimis în judecată în arest la domiciliu, informează miercuri un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Potrivit sursei citate, bărbatul este acuzat de patru fapte de ultraj împotriva celor patru persoane şi de portul sau folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Virgil Musta, după recordul de pacienți la ATI: Paharul s-a umplut. Nu ştim ce facem în continuare

"Prin rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt: în data de 30.07.2020, în jurul orelor 14,00, organele de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş au fost sesizate telefonic de către primarul Comunei Certeze despre faptul că în cadrul Primăriei a avut loc un incident în cadrul căruia au fost agresaţi fizic trei angajaţi ai Primăriei Certeze şi un angajat al Curţii de Conturi Satu Mare. La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş", precizează sursa citată.

Printre peroanele agresate se află primarul Petru Ciocan, viceprimarul de la acea dată, Ioan Ciorbă, un angajat al primăriei şi un angajat al Curţii de Conturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.