Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat care nu a respectat măsura izolării la domiciliu a fost implicat într-un scandal în municipiul Satu Mare

Un bărbat care nu a respectat măsura izolării la domiciliu a fost implicat într-un scandal în municipiul Satu Mare, alţi doi bărbaţi care îl însoţeau fiind obligaţi să se izoleze la domiciliu, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj mixt format dintr-un poliţist de ordine publică şi unul de poliţie locală au intervenit la un scandal izbucnit pe bulevardul Independenţei între patru persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 43 ani.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că un tânăr de 26 de ani nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu. Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale şi a fost anunţată DSP în vederea carantinării acestuia. Faţă de doi tineri de 18 şi 21 ani care îl însoţeau, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 55/2020 şi le-a fost adus la cunoştinţă obligativitatea de a se autoizola la domiciliu. De asemenea un bărbat de 43 de ani a fost sancţionat contravenţional la legea 61/1991", a transmis IPJ Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.